lunes, 6 de diciembre de 2010

Lagarto Amarillo 'HOY'





He escolit la cançó HOY, del grup LAGARTO AMARILLO per identificar-la amb la postmodernitat, ja que el lema que presenta és el fet d'adaptar-se al dia a dia que vas vivint amb una visió positiva "si ves la pagina medio vacia igual tienes que aprender a mirar". És un crit a deixar-se portar pels sentiments i pel que un vol fer i deixa de banda la racionalització sòlida dels fonemants de la modernitat "deja que te lleve el viento, hoy, a ver el mundo entero".
A més també mostra que sempre hi ha nous camins per explorar i escolir quins vols agafar "dale su tiempo al tiempo, hoy, porqué en el mundo entero, siempre hay un rumbo nuevo donde mirar"

Així doncs, malgrat els dies dolents que puguis tenir, sempre has de pensar que a la vida hi ha moltes opcions a escollir i que sempre pots rectificar si t'equivoques, per tant t'has de llençar sense por al que pugui passar. Per viure t'has d'arriscar.Has de seguir els sentiments, has de viure, sense pensar en si ho fas bé o no, perquè si segueixes el que et diuen els sentiments sempre estarà bé. "que llegas donde quieras, hoy, es todo lo que yo quiero"

1 comentario: